FESTIVAL INFO

alle informatie die je nodig hebt voor een onvergetelijk avond!

Op zaterdag 13 juli 2019 vindt alweer de 16de editie van SunBeats plaats. Hét dance-evenement van Texel, waar menig Texelaar, oud-Texelaar en Texelbezoeker jaarlijks naar uitkijkt. Heerlijk met je blote voeten in het zand, samen met je vrienden genieten van de beste muziek. Dat is waar SunBeats voor staat. In 2018 vierde SunBeats haar vijftiende editie groots met niemand minder dan Fedde Le Grand als headliner. Le Grand heeft te toon gezet voor de komende editie. Houd de website in de gaten voor updates! 

Toegang:

Het SunBeats Beach Festival is een 18+ dance-event. Dat betekent dat je echt 18 moet zijn en daarom kan er naar je ID gevraagd worden. Indien er wordt getwijfeld aan je leeftijd en je niet je ID kunt laten zien, mag je helaas niet het terrein op. Neem daarom een geldig én origineel ID-bewijs mee: een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs

Locatie:

Het SunBeats Beach Festival wordt zoals ieder jaar gehouden op het strand van Paal 17 nabij De Koog op Texel.
Het adres voor in je navigatiesysteem is Ruyslaan 96, De Koog.

Drugs:

Het SunBeats Beach Festival hanteert een zero tolerance beleid. Dat betekent dat je geen soft- en harddrugs in het bezit mag hebben. Dus ook geen jointje. Bij twijfel kan bij de ingang worden gefouilleerd. Mocht je in het bezit zijn van drugs, dan is onze beveiliging genoodzaakt je over te dragen aan de politie. Het SunBeats Beach Festival is voor jou dan helaas van korte duur geweest.

Respect:

Heb respect voor onze crew en beveiliging. Ze zijn er voor ons allemaal. Glimlach eens lief naar ze en geef iedereen een leuke avond!
Mocht de beveiliging of crew iets niet helemaal vertrouwen, dan mogen ze jou en je spullen fouilleren. Wil je hier niet aan meewerken? Dan kan het zijn dat je de toegang tot het terrein wordt ontzegd.

Vervoer naar het feest:

Paal 17 is prima te bereiken per fiets. Volg de borden ‘Ecomare’ of ‘Strand Paal 17’.

Kom je met de auto dan is er ruim voldoende parkeergelegenheid nabij paal 17.

Feest verantwoord: Spreek van tevoren af wie de BOB is of kom met de fiets of taxi! Alcohol en verkeer gaan niet samen!

Foto’s:

We vinden het ontzettend leuk als je (veel) foto’s maakt tijdens het Sunbeats Beach Festival en deze zoveel mogelijk deelt met je sociale netwerk. Daarom zijn telefoons met camera en compact camera’s toegestaan op het festival terrein.
Kom je echter met een (semi)professionele camera? Dan heb je een pers accreditatie nodig. Deze is tot 1 week voor het feest aan te vragen via info@paal17.com