INFO

Op zaterdag 10 juli 2021 vindt  de 17de editie van SunBeats plaats. Hét dance-evenement van Texel, waar menig Texelaar, oud-Texelaar en Texelbezoeker jaarlijks naar uitkijkt. Heerlijk met je blote voeten in het zand, samen met je vrienden genieten van de beste muziek. Dat is waar SunBeats voor staat. Houd onze socials in de gaten voor het laatste nieuws! 

Toegang:

SunBeats Beach Festival is een 18+ dance-event. Indien er wordt getwijfeld aan je leeftijd en  je niet in de gelegenheid bent om je te legitimeren wordt de toegang tot het terrein je ontzegd. Neem daarom een geldig én origineel identificatiebewijs mee.

Huisregels:

Net zoals bij ieder evenement gelden er tijdens SunBeats een aantal regels waaraan de bezoekers zich dienen te houden. De huisregels van SunBeats zijn hier terug te vinden.

Locatie:

Ruyslaan 96
1796 AZ De Koog, Texel

Foto’s:

We vinden het ontzettend leuk als je (veel) foto’s maakt tijdens het Sunbeats Beach Festival en deze zoveel mogelijk deelt met je sociale netwerk. Daarom zijn telefoons met camera en compact camera’s toegestaan op het festival terrein.
Kom je echter met een (semi)professionele camera? Dan heb je een pers accreditatie nodig. Deze is tot 1 week voor het feest aan te vragen via info@paal17.com

Drugs:

Wij hanteren een zero tolerance beleid. Dat betekent dat je geen soft- en harddrugs in het bezit mag hebben. Bij de entree controleert de beveiliging op het bezit van verboden middelen. Mocht je in het bezit zijn van drugs of betrapt worden op het gebruik van drugs, dan is onze beveiliging genoodzaakt je over te dragen aan de politie.

FIETS
Paal 17 is prima te bereiken per fiets. Volg de borden ‘Ecomare’ of ‘Strand Paal 17’.

AUTO
Kom je met de auto? Dan is er voldoende parkeergelegenheid nabij Paal 17 waar je veilig jouw auto kunt parkeren.

Feest verantwoord: Spreek van tevoren af wie de BOB is of kom met de fiets of taxi! Alcohol en verkeer gaan niet samen!